Minden termékünket ingyen szállítjuk házhoz diszkrét csomagolásban

LELO termékek

Alibi luxus szett

Titkos kis gyűjteménye a gyönyör diszkrét és kényeztető eszközeinek egy gyönyörű díszdobozban.

31 890 HUF Részletek
GIGI 2

Nőknek, kik tudják milyen örömökre vágynak és hogyan kaphatják azt meg. A világhírű GIGI 2 a G-pont orgazmus egy új szintjére juttat el téged is.

44 990 HUF Részletek
HUGO

A HUGO egy távirányítású prosztata masszírozó, ami egy teljesen új utat nyújt a férfiak örömszerzésében. Két erős motorjával, elegáns és sima formájával a HUGO tökéletes a nagyobb, jobb, érintésmentes orgazmusokhoz.

57 990 HUF Részletek
HULA BEADS

A legújabb és leggazdagabb szexuális érzés, amit tapasztalhattál eddig. A távirányítású HULA BEADS egy felejthetetlen csúcspontig juttat téged is.

53 990 HUF Részletek
LILY

Nőknek és pároknak, akik komplikációmentes gyönyörökre vágynak. LILY vitathatatlanul az egyik legjelentősebb masszírozó az örömszerző termékek sorában.

33 990 HUF Részletek
LILY 2

Kétszeres erő és csodás illatok. A LILY 2 a testet és az elmét is stimulálja.

42 990 HUF Részletek
LOKI

A LOKI hat beállítást és rendkívüli erőt kínál egy teljesen új, elkeskenyedő, majd kiszélesedő alakban, mely további stimulációt okoz.

46 990 HUF Részletek
MIA 2

Engedjen a csábításnak a stílusos rúzsvibrátorral. A MIA 2 diszkrét dizájnja és USB töltő funkciója segítségével akár otthon, akár utazás közben élvezheted a hatékony klitorisz vibrátor keltette érzéki élményeket.

24 990 HUF Részletek
NEA 2

Most kétszeres erővel, újratervezett virágmintával, örömet okozva érzékszerveidnek.

31 990 HUF Részletek
ORA 2

Add át magad az elképzelhető legizgalmasabb orális örömöknek, a LELO többszörösen díjnyertes, továbbfejlesztett orális szex szimulátorával.

51 990 HUF Részletek
PINO

Vibráló gyűrű, mely arra hivatott, hogy kielégítse a legigényesebb viselőit is.

49 900 HUF Részletek
Smart Wand (Nagy)

Pihenj, lazíts és űzd el a stresszt a LELO nagy sikerű Smart Wands vibrátorával. Mely messze a legerősebb vezeték nélküli masszírozó a piacon. A Smart Wand mélyen rezonáló vibrálást kínál a SenseTouch technológiával.

57 990 HUF Részletek
SORAYA

A lánynak, aki mindent akar és nem hajlandó kompromisszumokat kötni.

66 990 HUF Részletek

A LELO termékek közül bármit be tudunk szerezni. Ha valamit nem találnál a terméklistán, keress meg bennünket az elérhetőségeink egyikén!